Workshops

Een workshop bij Plank-B daar ben je wel iets mee! Vraag gerust meer info en krijg een offerte op maat.

 

 

In deze één op één workshop ging Elsie bij ons aan de slag.  Dit ladenkastje, afgewerkt in fineer werd zachtjes geschuurd om alle krassen weg te krijgen.  De fineerranden werden opnieuw geplakt.  Om het kastje af te werken werd een teak-lazuur gebruikt.

Op deze superleuke beurs "M-ART" in Antwerpen gaf Plank-B een workshop voor de kleinsten.  Met ons vergaarde afvalhout konden deze kindjes een autootje, een mannetje, een poes of een gek gezichtje in elkaar timmeren.  Het zijn één voor één prachtige kunstwerkjes geworden!!

De kindjes van het tweede leerjaar op de Don-Bosco school in Sint-Niklaas hebben mogen proeven van timmer-en boorwerk! Elk van hen maakte een prachtig bij-libel-oorworm hotel, sterke spieren daar in Sint-Niklaas ;)

Op het heerlijke kunstfestival "Noeveren Brandt" in Boom was Plank-B van de partij!  De kindjes begonnen met een simpel blokje hout.  Met houten kralen, nageltjes, kroonkurken, hamers, boren, vijzen, allerlei versiersels en een stevige portie creativiteit maakten ze er een gek gezichtje van!  Geniet van de fotootjes hierboven ;)